S.C. Software şi Sisteme Informatice Bucovina S.A.                              
Menu

Despre noi


S.C. Software şi Sisteme Informatice Bucovina S.A.

PREZENTARE GENERALA

   Fondată în 1999, cu capital integral privat, firma s-a dezvoltat în jurul unui nucleu de informaticieni din fostul Centru de Calcul Electronic Suceava şi a avut, încă de la constituire, o echipă de profesionişti cu experienţă în domeniul IT&C.
   Competenţa în crearea, dezvoltarea şi instalarea de aplicaţii software pentru diferite platforme, a facut ca firma să fie antrenată în colaborări cu institute naţionale de cercetare-dezvoltare, universitaţi, agenţi economici şi sociali, organizaţii neguvernamentale etc., în cadrul programelor naţionale de cercetare ştiinţifică Orizont 2000, Relansin, Agral, Infosoc, Mener, Amtrans ş.a.
   Recunoaşterea calităţii deosebite a aplicaţiilor informatice şi a serviciilor oferite este certificată prin distincţiile, premiile şi diplomele de excelenţă obtinute pe parcursul activităţii.
   SSI Bucovina S.A. a fost acreditată ca Centru de testare ECDL pana in anul 2012 şi a obţinut certificarea Sistemului propriu de Management al Calitaţii ISO 9001:2001

DOMENII DE ACTIVITATE

Profilul de activitate este cercetare ştiinţifică aplicativă şi transfer tehnologii, proiectare de specialitate şi programare, web design şi servicii informatice cu valoare adăugată (instruire, organizare testări, consultanţă şi expertiză de specialitate).
Firma are şi competenţe şi în domeniul acţionărilor electrice, automatizărilor industriale şi echipamentelor electronice, certificate prin doctorate ale membrilor echipei de cercetători, în problematica comenzilor şi controlului acţionărilor cu motoare electrice.


Contact:

  Adresa: Suceava, Str. Nicolae Bălcescu, Nr. 1, CP:720066

  Telefon/Fax: +40 230 523810

  E-mail: office@ssi-bucovina.ro - adresa oficială de contact

  Director general: Beatrice Ştefănescu


Localizare:

  S.C. SSI Bucovina S.A. are punct de lucru în Suceava, Str. Nicolae Bălcescu, Nr. 1, CP:720066
Diplome obţinute

  
Locul 3 Topul Firmelor 2005


Locul 3 Topul Firmelor 2005


Locul 3 Topul Firmelor 2005 

Despre noi  |  Contact  |  Cercetare stiintifica  |  Dezvoltare software  |  Locuri de munca  |  Web design
Raport autoevaluare | Servicii  |  Link-uri
Copyright (C) 2004 - 2008    S.C. Software şi Sisteme Informatice Bucovina S.A.